Tuesday, October 29, 2013

:: LeBaTNya ::


 assalammualaikum

wah. lebat ujan di luar nun tek.
aku layap merati bah.
aku suka nangga aik ujan turun dengan lebat nya..
asa tenang,..
mun aku kat luar tek.. aku suka juak cium bau ujan...
pelikkan...
hrmmm....


akhirnya aku akan embak cik chee travelling next week.
untuk permulaan aku akan embak dalam negeri lok.
mun nya okay.. then aku akan embak nya ke luar negeri la...
by air plane and by bus as well...
hopefully nya okay...
so.. malam tok kenak singgah ke klinik.
beli ubat. pakey standby bah.
sik la mintak nak tapi at least aku bersedia...

aku nang mcm tok. mun aku kedirik or sorang yang travel,
esok nak fly malam ya baruk aku kemas..
mun dah melibatkan anak tok..
hrmmm.. banyak la preparation yang aku kenak fikirkan.
what if.... what if...

terlalu banyak what if pun sik bagus kan tapi nak molah cam ney..
aku perlu berjaga-jaga bah.
kelak sik mauk semua serba serbi sik cukup
mauk pk berapa pasang baju... seluar...
pajama nya...
aikh...
nang banyak duhal.
toys nya agik.,..
snacks nya agik...
aikh..

yah... aku sempat nanyak mr.Gooogle bah. kelak la aku sambung agik. nak polahkerja lok.




No comments: