Tuesday, October 15, 2013

:: Touch Love ::

assalammualaikum 

Selamat Hari Raya Aidiladha

aku tauk. Ari tok kan sik kerja. Tok adalah auto-publish. aku nak share pasal ceta korea yang aku follow masa tok. Title nya The Master's Sun. 



Kisah nya pasal Joo Joong Won (So Ji Sub) is a cold and ambitious CEO, who measures all human relationships through money. Tae Gong Sil (Gong Hyo Jin) is a sensitive assistant, who suffers from insomnia, due to her ability to see ghosts after an accident. Joong Won will learn to trust Gong Sil and falls in love with her.

kira ompuan ya dapat nangga dead people la. And this guy can help her and in the same time nya pun mauk 'jumpa' ex-gf nya yang dah mati. Serius eh. Aku boleh terfollow ceta tok kerana jalan cerita nya. Aku pandey jeles dengan ompuan ya. Mun aku ada this kind of ability, aku mauk nangga arwah. hrmmmmm.......aku mauk jumpa nya... :(


tauk aku.. tok cerita. Tapi jika benar, aku nang mauk jumpa nya. Mauk tangga nya.. serius eh. Sedeh aku. Naip tok pun aik mata berlinang. Dah 2 tahun lebeh dah kan. Sik berasa kan... Al-Fatihah. Aku maseh macam dolok. Just continue  apa dipolah aku hari-hari. Rindu yang teramat ya.. diisi dengan kerenah anak. 


bah. dah la.. aku sambung balit pasal ceta tok. Aku suka nya pun OST. Cantik. Penyanyi nya pun aku suka. Yoon Mi Rae, TigerJK's wife. Couple yang paling aku suka. Aku they are the 1st korean artist yang aku follow tweet sidak. sebab aku follow? they communicate in english bah. And tweet sidak pun in english. So, peminat senanng nak communicate dengan sidak. One of the fan is me la. 

bah. dengar lah. Lirik nya best juak.
dah nama ya disuka nak. Mesti mauk nangga sampey habis. Kat channel One masa tok dah episode berapa tah.. yang sure nya aku dah nangga sampey habis. Best eh. 

Ya baruk cinta,. yah..... 


 

No comments: