Thursday, November 21, 2013

:: PenanG ::


annyeong

bah. aku nak nanyak... apa best di Penang bah? 
aku tok nang sik pernah terfikir pun nak ke Penang. Mun pg holiday pun... sik pernah terlintas lah nak ke sia.
sebab kah?
hrmmm..

sebab nya pulau. ya ajak. sot kan.. what a reason...
such a lame reason...
and some more aku nang sik ada geng juak di penang..
makin la malas aku nak ke sia.
so. kinek tok aku ada peluang nak ke sia.
kerana kerja..

so.. apa best di Penang kah?


memandangkan aku tok pergi kerana kerja. jadi aku sik berminat la nak shopping bagai. 
sik ada benda juak nak dibeli juak.
yang aku mauk adalah.. 
makan jak..

kebanyakan kawan kerja aku tok madah.... penang tok banyak makanan yang sedap...
so. aku nak coba la..
after event terus carik tempat makan yang sedaps...
any recommendation?

once again aku akan tinggalkan cik chee. tedah nya lok. dah la makin ceredit. 
marek conversation kamek dua...

aku        :  chee aaa, mama travel agik for work. u need to stay with                              your nenek. okay kah?       
cik chee :  work ma? seney? chee ekot kay?
aku        :  Hrmm.. mama work. kelak kita jalan agik. okay?
cik chee :  ok. 

camya ajak. yah. aku asa mcm mauk embak jak nya ya eh.
uwargh... berat asa ati aku nak tinggalkan nya bah...
dah la 4 hari 3 malam...

sedeh asa ku eh. kelak la aku sambung agik la.
kerja menunggu, 


No comments: