Friday, December 27, 2013

:: The Person Who Once Loved Me ::

anneyong

How was ur christmas holiday? Hopefully semua have fun.
as for me, kan masa tok musim hujan. so, kamek duak beranak banyak berada dalam rumah dan kawasan sekeliling rumah jak. sebab malas juak mauk kuar mun basah kan.

Kali tok aku banyak ngemas petak sayur ku, tukar pasu bunga, nanam benh sayur baru.
kemas bilit tetamu kat atas and kemas almari yang ada aku simpan baju melayu arwah.
hrmmm..
terkedu juak aku sekejap dalam aku ngemas barang nya ko.
tiba-tiba perasaan rindu ya...
susah nak madah.
al-fatihah

aku suka dengan penyanyi tok. Huh Gak. Sora nya.
and then muka nya.. :(
sedeh eh.

udah la.
ari tok dah ari jumaat.
ya ajak.

kelakla aku akan mengupdate agik mun aku ada mood lah.
bye.






Friday, December 20, 2013

:: Merry Christmas ::


assalammualaikum

yes... finally it's friday.
and christmas is coming...
our company closed down for 5 days.
starting tomorrow till wednesday.
aharks.
aku apa lagik... paling bahagia lah.
sebab ada 5 hari untuk berada di rumah...
bersama dengan cik chee...
and with all my hobbies,

and yes..
aku kenak polah passport eh isnin depan.
cis!


well..its ok. aku boleh embak cik chee kan.
so, rakan-rakan semua..
happy holiday.

anneyong


Monday, December 16, 2013

:: AnGaU Ehs ::

assalammualaikum

berminggu asa nya aku tok mendiamkan diri.
sebab apa?
sebab aku sik ada mood nak membelog sepanjang 2 minggu ya tek.
sejak balit dari travelling.
bukan apa...
masuk jak opis dah nangga email yang menyenangkan jiwa lah.
sehari2 aku diam ajak...
nahan amarah di dada and di jiwa.

nasib bait ada Kang Gary tok.
yer...
untuk menenangkan gelora di jiwa bah.
memang rupa nya tiada...
tapi character nya aku suka..
ada karisma.
yah!
aku dah ngeluar dah ayat-ayat cinta ku.
even cik chee pun dah tauk dengan cinta hati mama nya tok.
asal start jak RM...
nya pun sik merengek mauk nangga cartoon.
nang berik kerjasama yang baik lah...
part kwangsoo... cik chee la paling happy.
part gary.. aku la paling happy..
nang anak beranak taste sik sama...
hahahahaha....

aku suka lirik-lirik nya.
meruntun jiwa ku eh..
hasil tulisan lirik nya nang mencengkam jiwa.
uhuhuhu.. ayat-ayat cinta aku agik eh.
bah.
udah la..
palak aku tok pening...
kelak aku sambung agik.

annyeonng.



Tuesday, December 10, 2013

:: Adakah Tiba MasaNya ? ::


ya adalah satu persoalan untuk dirik aku sendiri.

part of me madah... rilek bah..
part of me madah... enough eh...

geney ya? aku pun sik tauk nak madah apa...
lejuks - biuks
ya jak dapat aku padah.

huh.

Friday, December 6, 2013

:: FryinG PaN 2 FaCeS ::

assalammualaikum

anneyong. 

Back to work ari tok. Ambik half day today. pagi sik masuk office sebab anak dara aku ya molah hal. yer... actually aku pun melayan juak. so, since cuti maseh banyak, ambik jak la... 

actually aku nak ceta pasal topik aku ya. pasal frying pan tok. hrmm.. aku tok sebenarnya nang kurang suka la kejadian frying pan tok and makin la mun frying pan ya nang aku selalu pakey pun.. nok selalu dipegang and pakey masak. tiba-tiba ari tok tek aku dipadah yang ada orang tauk and dah sebarkan apa yang aku masak and segala secret recipe aku pun sidak tauk. erk... 

susah juak mun cam ya ooo... kita tok sik ada niat di hati mauk menjadikan masakan kita ya tek jadi secret recipe and seney kita beli bahan ya.. and apa habit kita dalam memasak ya... hrmm.. tp mun dah orang lain tauk kesah aku... ya ku madah.. fying pan aku ya nang 2 faces lah. 
hish2.. aku tok maun taip jak apa yang aku rasa. mun faham.. faham lah.. mun sik.. faham-faham ajak lah. erk... sebab aku malas nak mengulas, kelak terlebih ulas jadi mengumpat. ya dah buka aib orang. 
jadi bagus aku cakap cam tok ajak. 

jadi aku nak ngator strategi. since aku tok memang kali dah ditakdirkan untuk jadi retis kali.. ok.. fine... mun britney spears dapat bangkit dari kisah silam nya and now tgh memperbaiki dirik nya., apa ajak lah aku tok nak. yer... nok dibanding ya sik alang-alang kan. 



ya ajak lah aku nak ceta dolok. aku tok ada banyak kerja nak dipolah. since mem besar sik ada.. jadi masa tok la aku rajin nak bekerja sebab sik ada gangguan and hati aku tenang juak. 

bah. kelak la sambung agik.