Friday, January 24, 2014

:: Hujung Minggu kembali lagi ::


pelik ooo

aku tok nak.. asal ari jemat rajin la aku nak update blogku. 
sebab aku dah excited sik sabar nunggu ari sabtu.
abeh ahhh...
asal masuk senin.. aku sik sabar ngitung hari jemat.
dah ari jemat.. aku sik mok ari senin ya cepat gilak datang.
yg paling aku happy minggu tok ialah..
aku sik gago nak mikir packing untuk travelling sebab aku sik ada plan nak keseney2 bulan 2... yeehhhaaa....
6 bulan aku asa kepak lalu sebab mala jak travelling..
semua nya pasal re-branding la punya pasal.
yang paling aku kesian adalah cik chee la.
semua event on weekend.
nya masuk sekolah aku dah 2 minggu berturut-turut travelling.
paling aku kesian masa aku seminggu ke singapore reya.
seminggu la nya dikemas oleh nenek nya.
sedeh aikh.
bila aku nanyak nya... "chee aaa... kitak marah sik mama mala work?"
nya nangga muka aku dengan muka blur..
jawapan nya juak yang nyuruh aku sebak..
"mama work kan..." 
yah. semuda ya ktk dah faham eh. 
so, sebab ya aku nang excited dengan weekend. 
nang aku akan spend masa aku dengan nya.
nang berkepit jak kamek duak.
mun kuar dating pun aku embak nya.
erk..
apa tek? dating?
yer...
apa dipikir kitak orang?
sik la.. 
asal aku kuar dengan kawan aku ... 
memang akan embak nya sekali la..
sik akan ditinggalkan. 
nasib lah labu.

panjang repak ku kali tok kan. lamak asa ku sik update hal kedirik eh.
aku kedirik tok pun lost juak.
mood nak check blog pun ke laut china selatan.

aikh. kenak kah masa tok orang gago dengan sejuk-sejuk tok ooo..
ney juak indon ada salji. 
appu. aku pandey terpk indah.
banyak la kena tukar.
tayar, baju 4 season.. yer.. ya juak. aku dah mejin pakey boot segala nak pg kerja koatan sejuk nak... seney kamek duak beranak nak carik heater.. yah.. kenak bercarik gik. appu... byk kerja eh... sampey ke sia juak ooo ngereco aku tok. 

bah, udah la. mauk mengeclear brg-brg atas meja.
yah. baruk pkol 3:30 ptg. hahahaha...
selamat berhujung minggu.



2 comments:

ztie said...

lamak sik keluar ngan ktk kakkk

Cik KemBhoJha said...

ztie

aukkkkk.... :D