Monday, March 31, 2014

:: Right Here Waiting ::








assalammualaikum



Yeah. I know. Monday kan...

aku terdengar lagu tok pagi tek and sampey tok aku itok.

nang power sora si Bernard Park tok.

adoh eh...

yes. aku follow Kpop Star tok.

mcm la kitak orang sik kenal dengan aku. huuhuhuhu....



ya ajak la aku nak madah.

aku share jak la ooo...






Friday, March 28, 2014

:: Ada Agik ::




assalammualaikum

ndak benar kata aku minggu ya tek? asal jumaat jak ada la aku gago update blog.
asal junmaat jak gelorat asa ati ku mok update blog.
geney gaya ya... hehehehek

apa kabar? aku tok asal jumaat jak semangat apa tah yang akan muncul. 
tapi esok aku kerja.
kerja di luar kawasan kuching.
jadi esok aku boleh embak anak dara aku.
malam tok aku kenak kemas beg nya lah.
bekal nya...
huhuhuhuhuhuhuhu

apa kesah anak dara aku kah? hahahahaha...
dah besar dah nya eh.
lamak sik share gambar nya kan....


this photo was taken at Tasek Biru, Bau. yeah. we go to serikin. On the way back ya singgah kejap. nice view ho. 

minggu tok kamek duak mok together=gether jak. ndak alah-alah together-gether nak.
dah ya ngak kamek duak beranak jak... sorang rely to sorang... and i cant imagine mun cik chee aku tok g further study. ohmaigoddddddd.....

aku asa aku yang akan kayut dengan nya....

sedangkan ari ya nya boleh nanyak aku... "mummy, ktk sik g KL agik kah?"
erk... amboiii... nya suka la aku pg travelling...
uwrghhhh....

yes. cik chee aku dah  nungggah aku dengan nama mummy...
mummy cuma dipakey jika mood baik punya..
mama jika nothing special happen... 
bodeks

bah. aku nak kemas brg aku n report aku.
kelak sambung.
anneyeong...






Friday, March 21, 2014

:: asal Jumaat jak ::


assalammualaikum



asal jumaat... adala aku update blog.
asal jumaat jak.. ada lah semangat aku nak mengupdate blog.
yah.. asal jumaat ajak ooo....

and soklan yang aku suka nanyak. apa plan ktk orang tek?
uhhhaaa... hehehehehehe

okla. aku dah 2 minggu bekerja non stop, am working over the weekend and memang ada time off tapi sik tauk bila nak ambik, seriously badan memang tired, ya juak dengan rumah ... memang nya sik mengambor tapi spider web ya eboh padah la.

so ari minggu tok kamek dua beranak dah ada plan dah.
esok kerja kamek duak bangun awal and pg pasar beli sayur.
sebelum ya kenak carik tempat orang cuci kereta sebab kereta aku nang dah perlu digasak and divacuum,
yes. aku tauk.. aku boleh polah nak?
semua ya kerana aku malas...
:) ngakuk eh.

then shopping baju anak dara sebab baju nya semua mcm dah kecik,
huhuhuhuhu....
sapa paling happy?
of course cik chee nak.

okla. aku nak ngemas barang aku lok.
anta report and balit on time, erk.
maka baru pkol 2 pm
hehehe... appu.. kenak ko tok kembhojha?
bah.

end.



Monday, March 3, 2014

:: Tears Like Today ::






Assalammualaikum

Apa kabar? Ujung minggu camney tek?

ujung minggu aku kali tok banyak ke berehat.

No plan to go out langsung.



cik chee school ari sabtu. as usual aktiviti aku la. kemas rumah.


masak. ambik cik chee school... tido ptg...



mood Gardening ke luat china utara minggu tok.pandang-pandang jak sebab aku nangga semua nya sehat. cun juak ada ujan marek. lalu la aku sik ambik pot pun. Huhuhuhu



minggu tok travel agik.

barang belum pack pun.

agik mkir apa mok diembak and camney barang cik chee juak.

coz nya akan stay dengan nenek nya.

erk.



hrmmm ... aku nak story mory pasal lagu yang aku attached tok,

as usual la nak.. aku kan suka nangga pelakon and penyanyi korea tok.

ya ajak la yang aku nak madah.

best nya pun lirik...



bye. kelak sambung lagik. anneyeong.