Tuesday, July 15, 2014

:: SenYaP SaJeR ::



SeLaSa

yehaaa... assalammualaikum.  tok masa lunch hour aku. 
jadi masa free tok patut nya pakey untuk tido...
tapi aku tok jenis sik dapat tido walau pun untuk 5 menet. sik puas asa ati ku.. sure aku akan pening palak lepas ya..
so.. better aku update apa yang perlu diupdate. 

apa kesah marek? hrmmm... aku berbuka kat satu tempat tok.. kureng la... and some more makanan nya pun mcm kurang menarik. 
geney ya...
tapi bersyukur la ada juak neman berbuka nak. alhamdulillah..
sapa neman? hahahaha.. ada lahhh...

apa kaitan dengan topik aku.... Senyap Jer...

tok kesah account twitter aku... aku nang selalu on tweet aku. kadang2 aku buka la baca tp jika ada kawan2 lamak yang mengetweet, insha allah sure aku akan balas. Macam mcm tadik aku bertweet dengan momoe. aku tauk di saat nya madahnya patah hati.. aku dah tauk kenak... kerana si nickhun la.. hahahahaha
dah ada buah ati.. hhahahaha...

sometimes bila mata sik mok tido.. tiba2 ada kwan yang ingat kita... asa dihargai and disayangi, yer... serius aikh. 


bah. ari tok aku sik ada plan ke seney2. aku mok dengan anak dara aku yang ceredits itu. Sure banyak homework. Before sleep kenak ion baju sekolah... make sure semua barang2 dah kemas dalam beg. 

banyak nya kerja... hahahahaha.... semua ya for her bah, ney ada orang lain lagik. yala aku malas nak mikir 'berteman' masa tok sebab ada nya sorang dah cukup bagi aku... kanboh dah sekian. 

tido malam pun berkelaie bantal dengan nya sorang. erk. 
hahahaahha...

bah2... udah agik.

selamat menjamu selera. 

anneyeong

3 comments:

Anonymous said...

Paduhal hijau tangan kembhoja orang sarawak pun. Haha. Kamek pikir tek orang siney. Boleh kmk tauk, ktk ada bunga melor berlapis sik? Ada bunga2 yang dapat jual pokok / benihnya? :)

Anonymous said...

Paduhal hijau tangan kembhoja orang sarawak pun. Haha. Kamek pikir tek orang siney. Boleh kmk tauk, ktk ada bunga melor berlapis sik? Ada bunga2 yang dapat jual pokok / benihnya? :)

Cik KemBhoJha said...

hi anonymous. auk. kmk org swk.
orh kchg. aikh...
ada kamek bunga melur belapis ya... kamek beli di pasar minggu satok. :D jalan2 la ktk ke sia... sure ada eh.