Wednesday, August 20, 2014

:: Korean Drama - Temptation ::



Anneyeong

Assalammualaikum. 
Ari tok ari rabu. yeehhaa... esok dah khamis n tulat dah Jumaat bah.
apa lagik.. weekend la..
this week aku sik kerja. I want to duduk rumah... Kemas rumah...
gardening... tedah tanaman aku... sik terbelai eh koatan banyak komitmen.

aku nak ceta pasal apa kali tok? sik aku pening palak lagik. ehek.
kurang dah bau wangi boss aku dah. Alhamdulillah.. sik kan la nya baca blog aku nak?
erk. ngutiks... 

mun boss lamak dolok cayak ku... aikh.. apakah terkenang zaman dahulu. abaikan., 
bah. apa nak dicerita aku kali tok. 

aku masa tok follow cerita tok. mun kat TV minggu tok baruk masuk episod 3 & 4. 
aku tok kan ada urang sabar skit.. jadi aku nangga online lah. serba serbi sik kenak asa aku nangga ceta tok. Best lah. nang best. 
semua orang ada perasaan bah, kadang2 kita akan bahagia lepas kita susah...
i dont know la apa perasaan orang lain nangga ceta tok. tapi yang aku tauk perasaan aku lah.
benar kan.. dalam sesuatu perhubungan, TRUST ya perlu ada. 
apa la makna meneruskan sesuatu perhubungan jika kita sik percaya dengan pasangan kita. 


Sinopsis ceta tok - a melodrama about a married man, Cha Suk Hoon (Kwon Sang Woo) who receives a huge sum of money from a woman, Yoo Se Young (Choi Ji Woo) to repay the huge debt he owes. Complications arise when the woman demands total submission from him, jeopardizes his relationship with his wife.

aku suka cerita tok bukan kerana pelakon nya. Ya kan hero n heroin cerita Stairway to Heaven. Aku teraccident nangga ceta tok last weekend. Wah... mcm best jak. lalu aku terus follow nangga online. Seriously... best. 

Kenak aku madah best ya... kita tok ada citarasa tersendiri kan. Tok taste ceta yang aku suka masa tok. ehek. Masa tok di korea nun baru episode 12. berdebar jak aku nunggu minggu depan. Nang kita sik dapat nak predict la apa ending cerita tok. Hopefully both parties ya bahagia with pasangan sendiri. 

 Aku suka watak snow queen heroin tok. people judge her for her coldness but actually she has a warm heart. ya ajak. 

sik tauk apa agik nak dipadah. ya ajak lah. 
aku mok kemas barang & ready nak balit.
today saya ada date ler...

bye.  

No comments: