Wednesday, September 3, 2014

:: Cuti Merdeka ::


September 3, 2014
Wednesday


Yes. 
udah September kan...
cepat jak masa berlalu.
Bulan tok adalah bulan paling aku happy...
sebab apa?
cuti hari malaysia panjang eh...
aharks. 
aku nak apply cuti ari jemat, September 12, 2014 tapi....
Boss awal dah pesan.. nya travelling.. jadi nya susah nak melepas..
aikh.... aku nak celebrate birthday cik chee kat school nya..
geney lah oooo...
jadi aku ambik l cuti stgh hari. 
tedah lok...

apa hadiah aku untuk anak dara aku tahun tok.
seriously.. aku sik tauk...
last year aku belikan tab. 
maseh diguna... jika dicharging and diupate game nya...
this year? aku nak ajar nya music ko..
oooo kembhojha...
cik chee baru 5 tahun...
melampau sik kah aku tok ooo???
aku nak belikan ukelele bah..
so that she can learn bah...
just for fun...

ohya.. pasal cuti merdeka.
kamek duak beranak ikut mak apak aku ke Sri Aman. 
kazen aku kawen dengan orang semanggang.
jadi bermalam semalam di Hotel Sri Semanggang..
aikh.. aku nak rekomen lah hotel ya. Hotel baru tapi berbaloi lah...
aku ambik Family Room.. baru jak RM150.00 eh.
mun gomen murah agik la nak
serba serbi dekat dengan kedey makan..
aikh besar ney jak sri aman ya nak dipadah aku serba serbi dekat.. nang maok kenak pelangkong orang semanggang kah apa ooo...

we have fun...
insha allah jika ada kesempatan lagik.. mauk la asa nya bermalam di sia agik kelak masa Pesta Benak. aharssss....
tido semalam duak kah ooo... 
merami bah...

cuaca di luar ya macam sik bagus jak..
sure akan hujan.
SUREEEEE...
uwarghhhh
nang sik kering lah kain baju dijemur aku bah.
iskh.
ya ajak lah. 
eh.. aku suka hujan dari panas kering. 
:) 

hrmmmm....
ya ajak. 





No comments: