Wednesday, October 1, 2014

:: Kurang SehaT ::



Assalamamualaikum

Saya kurang sehat. Inilah akibatnya jika demam dan tidak berehat.
terus bekerja macam apa jak...
and kerja pun mcm apa jak...
end up marek la kemuncak nya..
kemuncak demam ya kuar ballit..
and emarek juak saya tido jak kerja..
luckily cik chee tidak banyak kerenah,,,
memberi kerjasama yang baik sekali..
siap tolong check panas sik kat palak mummy nya..
tedah lok anak mummy...
dah la mummy less spend time dengannya last weekend..
my boss dari Singapore datang...
and he stayed over the weekend..
embak nya sekali ke career fair last saturday di stadium.
sunday pun i still there walaupun sora almost gone..
monday ada new hire...
so... maseh bertahan..
towards petang panas kembali menyerang..
akhier saya tumpas..
marek saya tido jak kerja..
ya ajak.

ari tok getting better
tapi kerja saya boleh  tahan banyak menunggu..
tapi saya mauk juak menghupdate blog.
tedah ooo..
ya ajak.,
ari dah 5;17 ptg.
saya nak kemas baranng2 saya lok.
nak pulai awal.
nak nangga muka anak.
anneyeong,

No comments: