Friday, October 10, 2014

:: When i Have My Free Time.... ::


Anneyeong

Wow! It's Friday again. uwarghhhh....

cepat nya masa berlalu... (erks. Sak memang menanti hari ini.)
when it comes to Friday.. macam-macam lah dalam fikiran aku.
dolok ada2 jak plan aku kan.
mauk ke sia lah..
mauk ke sitok la..
polah tok la.. polah ya lah..
kinek tok schedule cik chee dah fix.
and seriously..now, aku ada masa for my own.

Every Saturday & Sunday, i have a free time for 2 hours.

Cik Chee akan attend her art class and music class.
and dalam masa free ya, mula2 dolok, bukan main aku ada plan kedirik.
bila semua benda dah dipolah..end up aku sik tauk apa nak dipolah agik.
last week i send her off to her art class and end up aku ke office settle hal kerja.
geney ya?
aku mun dapat sik mauk la ke office tapi aku malas juak nak berjalan dalam shopping mall sebab aku tok sure akan terangkut barang... aku tends to buy unnecessary things bah.
so.. to make sure aku sik berbeli barang..
aku ke opis.
this week aku mok ke seney lah ooo???

this is what happen if scheduled anak dah fix and mummy nya sik ada schedule apa2..

ngehhhhh
now cik chee dah pandey follow my youngest sis pergi nangga wayang
and once again.. end up aku akan polah plan kedirik. Jumpa my bff.
last week, aku lepak dengan my best fiend and lepas makan we jalan-jalan at Waterfornt.
Lamak asa sik lepak dengan my m***. dalam berjalan-jalan ya... melimpas banyak orang main guitar, and basking,.
and masa melimpas seseorang tok... bila nya petik jak guitar and start his first note.
seriously.. aku automatically stop!
my friend was looking at me and nanyak.. apahal?
terus aku madah.. i know this voice and i know.. i can find someone nearby..
and my tekaan adalah tepat.. when i saw her stood up and smile at me..
betapa puas nya rasa di hati.. i've meet one of my friend yang i know her from this blog..
kawan blogger...
sapa? Cik Ami....
suara sapa yang saya dengar? sapa lain mun sik suami kepada cik amni.

Lamak sik jumpa amni bah. Im happy to meet you my dear.

and happy with the happy news as well..
jaga dirik kay,
and for ztie... lamak sik jumpa ktk... seney mok jumpa bah?

kawan-kawan blog ada yang maseh saya kenal and jumpa jika ada kesempatan.

dilupa tidak pernah...

ya ajak la nak saya madah.

sekian








No comments: