Tuesday, April 21, 2015

:: April 21, 2015 - MimPi Kan MaiNaN TiDoR ::


assalammulaikum

yoh. lamak benar aku sik update apa2 dalam belog aku tok.
and macam-macam dah terjadi sepanjang tok .. dari Tahun Baru Cina ooo...
appu.. dah nak celebrate Gawai dah arum bulak nya ehs...

aku reya pg Terengganu. Konon nak pg holiday lah nak tapi apakah daya..
pg holiday tapi demam.
hampeh
seriously hampeh..
cannot enjoy the food somemore.
uwargh.. seriously eh.. nang sik best pg di saat kita demam sakit tekak bagai.
hrmmm... aku post gambar jak lah..





and pasal mimpi ya... aku ada banyak mimpi pelik.
nang pelik.
tapi.. kan mimpi ya mainan tido..
tapi kenak la aku mala mikirkan nya ooo...
tak suker ler...

saya tak suka la mummy... that is my cik chee's fav word.

If u ask.. cheeaaa.... do you want to eat chichen rice? and the asnwer will be.. saya tak suka la mummy. can we eat kimchi and seaweed?
erks... ohya.. my cik chee suka kimchi until i need to control her.
i know... i know...
my mistake kan...
that is my mak's word kay... yalah kau ngajar anak kau makan nok pelik-pelik.
yahhh.... ayat ya best gilak...
aku diam n pasrah jak lah sebab nang dah aku sendiri pun suka makan kimchi.
geney la gaya ooo...
udah ya kat umah balit-balit ceta korea...
even berita pun korea.. geney ya... adeh ah.
kamek duak cuma nangga apa yang direcord ajak.. which is Keluarga Iskandar pun drama.
seriously... aku nang suka nangga ceta ya..
aku suka Azlan Iskandar or ayah cik... ngenak ada jak dengan dirik nya.,.,
cik chee suka Acu or Adibah Iskandar... ya nama watak sidak kay...
nama sebenar ya aku sik tauk lah.


ya ajak lah ceta aku minggu tok. kelak mun aku ada masa aku sambung agik. aku nak focus balit dengan keja aku lok. huhuhu...