Thursday, September 3, 2015

:: StoNe ArT ProJect - MerDeKa LeaVe ::


Salam

Aikh.. lamak dah diri ini tidak mengupdatekan belog tok eh.
tedah lok.
bah.
tok aku start balit aku pun cerita lah.
aku nak story mory pasal apa polah kamek duak beranak masa cuti merdeka reya.
kawan2 aku mostly pergi shooping Merdeka.
kamek duak beranak?
stay home jer...
huhuhu

stay home masa tgh hari but malam kamek duak akan kuar makan kat luar.
sebab mummy cik chee malas nak masak.
masak sekali jak... Brunch,
malam.... we go out sebab ari dah sejuk.
apakah?!

Dolok masa zaman sekolah aku suka polah stone art.
Dolok selalu ikut bapak ku ke kebun and akan ada sungei,,,, jadi banyak batu yang cute2..
aku akan ambik, draw and kilat kan nya..
and give to my friends.
ada yang still keep it eh,
terharu ehs...

so, tok lah dipolah kamek duak beranak cuti merdeka ya tek.

yang lain dari yang lain rupa nya dipolah oleh cik chee,
nya nang sik mauk kalah.
seriously..
nya nang sik mauk kalah dah dengan aku masa tok.
ada aku.. adalah nya...
jadi kadang2 aku akan ambik sitiuation...
lost lost instead of win win.
ajar nya camney asa mun lost.
aikh,

ya ajak lah
kelak la aku update agik. :D

anneyeong

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ztie said...

hai kakak

Cik KemBhoJha said...

hi ztie...